RESIDENTIAL PROJECTS / Weybridge extension
CLIENT: Private

The project comprises the internal reordering and addition of a two storey extension to the existing cottage to provide a four bedroom dwelling overlooking the River Wey.

Taking inspiration from the surrounding context, a contemporary design inkeeping with it’s surroundings has been created maximising views and bringing daylight into the building, creating a bright and airy living space.

External materials include render, timber cladding and metal standing seam to reduce the apparent bulk of the building with large areas of glazing further reducing the mass.

Access has been cut into the existing retaining wall to the river to allow for the provision of a mooring ensuring maximum enjoyment is derived from the river.

  • web5
  • web2
  • web1
  • web4
  • web3